FOCUS-coaching voor zzp’ers

Gefrustreerd en uitgeput

Als je stappen in je bedrijf wilt zetten kom je gauw in het onbekende terecht. Je bent hier nog nooit eerder geweest en je kunt makkelijk verdwalen in die verschillende strategieën, tips en ervaringen van anderen. Als je dat allemaal wilt toepassen raak je snel gefrustreerd en uitgeput. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn je waardevolle kennis en expertise aan anderen door te geven.

Vol energie

Stel je voor als je weg duidelijk zou zijn. Je weet waarom je iets doet en dan weet je ook wanneer je kunt stoppen. Je gaat vol energie aan de slag omdat je weet dat je met de voor jou juiste dingen bezig bent. Je zit in de flow en boekt vooruitgang. Heerlijk!

Veel moeite en energie – en toch gaat het niet vooruit

Ik ken het gevoel dat je graag snel verder wilt en er ook veel energie, moeite en tijd in steekt en toch gaat het niet vooruit. Mij gebeurt dat als ik met te veel dingen tegelijkertijd bezig ben. Om hier iets aan te doen heb ik de FOCUS-methode ontwikkelt.

Stap voor stap aan de slag te gaan is niet genoeg. De stappen zelf moeten ook kloppen. Met de FOCUS-methode leer je te luisteren naar je gevoel en dat naar een concreet stappenplan te vertalen. De FOCUS-methode vormt de basis voor mijn coaching.

Focus vanuit je gevoel

Wat wil je van binnenuit de volgende maanden bereiken? Wat zegt je intuïtie hierover? Hoe combineer je dat met wijsheid van buiten? Welke tips zijn nu voor jou van toepassing? In de FOCUS-coaching leer ik je antwoord op deze vragen te geven vanuit je gevoel.

Voor wie is het NIET?

De FOCUS-coaching is niet geschikt als je verwacht dat ik het werk voor je doe of als je verwacht dat ik je vertel wat je moet doen. Ik stel je vragen zodat je helderheid krijgt welke volgende stap de juiste voor jou is. Het is aan jou deze actie ook daadwerkelijk uit te voeren. Samen komen we tot een plan die bij jou past. Je ziet welke vragen ik je stel. Na afloop van de coaching kun je dezelfde vragen blijven stellen.

Wat houdt de FOCUS-coaching in?

  • Helderheid. Hoe beter ik je situatie ken, des te beter kan ik luisteren tijdens onze gemeenschappelijke sessie. Ter voorbereiding bestudeer ik jouw antwoorden op mijn vragen en verdiep ik mij in je website. Je situatie aan iemand anders uit te leggen geeft vaak al de eerste inzichten.
  • FOCUS-plan (90 min sessie). Je krijgt helderheid, overzicht en duidelijke prioriteiten. Samen komen we tot een plan hoe jij vooruitgang boekt in de volgende 3-12 maanden. Deze plan is maatwerk – afgestemd op jouw intuïtie, technische kennis en marketingstrategie.
  • Finetuning (30 min sessie, 14 dagen na de 90 min sessie). Gezien je eerste ervaringen stemmen we je FOCUS-plan nog meer af op jou en de tijd, energie en aandacht die je op dit moment ter beschikking hebt. Hoe beter jouw plan bij jou past, hoe sneller je in actie komt.

Prijs: 75 Euro (ex. BTW)

Pauzeer: is de coaching echt de juiste stap voor jou nu?

Stappenplan:

  • Je boekt een FOCUS-coaching
  • Ik verdiep mij in jouw website(s) en situatie
  • In de FOCUS-sessie komen we samen tot een maatwerk FOCUS-plan voor JOU
  • Je gaat aan de slag
  • We sluiten af met 30 min Finetuning-sessie

Je kunt iedere sessie 1 keer verplaatsen, mits je dat 24 uur van te voren aangeeft.