Website-Coaching

Veel zzp’ers zijn zo ontevreden over hun website dat ze die niet aan klanten willen laten zien.

Soms zijn ze onzeker over hun marketing aanpak, hun doelgroep of hoe ze hun bedrijf willen laten groeien. Soms zijn er technische obstakels. Het lijkt zo veel en ze komen niet in actie. Eigenlijk zouden ze met hun klanten bezig zijn en niet met hun website.

Trots op je website!

Stel je voor dat je een website zou hebben waar je blij van wordt. Een website die je met trots aan je klanten wilt laten zien. Een website die zegt wat je bedoelt en tegelijkertijd je favoriete marketingstrategieën toepast. Wat zou dat betekenen voor jouw bedrijf?

Resultaten van de Website-Coaching:

 • Een website waar je trots op bent!
 • Heldere prioriteiten
 • Overzicht

Veel moeite en energie – en toch gaat het niet vooruit

Ik ken het gevoel dat je graag snel verder wilt en er ook veel energie, moeite en tijd in steekt en toch gaat het niet vooruit. Mij gebeurt dat als ik met te veel dingen tegelijkertijd bezig ben. Om hier iets aan te doen heb ik de FOCUS-methode ontwikkelt.

Stap voor stap aan de slag te gaan is niet genoeg. De stappen zelf moeten ook kloppen. Met de FOCUS-methode leer je te luisteren naar je gevoel en dat naar een concreet stappenplan te vertalen. De FOCUS-methode vormt de basis voor de Website-Coaching.

Een website vanuit je gevoel

Wat wil je van binnenuit met je website bereiken? Wat zegt je intuïtie hierover? Hoe combineer je dat met wijsheid van buiten? Welke tips zijn nu voor jou van toepassing? In de Website-Coaching leer ik je antwoord op deze vragen te geven vanuit je gevoel.

Voor wie is het NIET?

De Website-Coaching is niet geschikt als je pas met je website bent begonnen. De Website-Coaching is ook niet geschikt als je verwacht dat ik het werk voor je doe of als je verwacht dat ik je vertel wat je moet doen.

In de Website-Coaching stel ik je vragen zodat je helderheid krijgt welke volgende stap de juiste voor jou is. Het is aan jou deze actie ook daadwerkelijk uit te voeren. Samen komen we tot een plan die bij jou past. Je ziet welke vragen ik je stel. Na afloop van de Website-Coaching kun je door jezelf keer op keer dezelfde vragen te stellen EN actie te ondernemen tot een website komen waar je trots op bent.

Wat houdt een Website-Coaching in?

 • FOCUS-vragen die je van te voren beantwoord zodat ik mij in jouw website kan verdiepen. Tijdens de FOCUS-sessie is het handig als we meteen aan de slag kunnen. Hoe beter ik mij op jouw situatie kan voorbereiden, hoe meer je uit de sessie haalt.
 • 90 min FOCUS-sessie. Je krijgt helderheid, overzicht en duidelijke prioriteiten. MAATWERK: samen komen we tot een plan hoe jij tot een website komt die afgestemd is op jouw intuïtie, jouw technische kennis en jouw marketingstrategie.
 • 30 minuten Finetune-sessie, 14 dagen na de FOCUS-sessie. Gezien je eerste ervaringen stemmen we de website-plan nog meer op jou af en de tijd, energie en aandacht die jij op dit moment ter beschikking hebt. Hoe beter jouw plan bij jou past, hoe sneller je in actie komt.

Ook jij kunt een website hebben waar je trots op bent en die je graag aan je klanten wilt laten zien!

Prijs: 75 Euro (ex. BTW)

Pauzeer: is de Website-Coaching echt de juiste stap voor jou nu?

Stappenplan:

 • Je boekt een Website-Coaching
 • Ik verdiep mij in jouw website(s) en situatie gebaseerd op jouw antwoorden op de FOCUS-vragen
 • In de FOCUS-sessie komen we samen tot een FOCUS-plan voor JOUW WEBSITE
 • Je gaat aan de slag
 • We sluiten af met 30 min Finetuning-sessie

Je kunt iedere sessie 1 keer verplaatsen, mits je dat 24 uur van te voren aangeeft.