Anti-onzekerheidsplanner

Herken je dit? Je wilt iets nieuws en bent onzeker: hoe krijg ik dat voor elkaar? Misschien heb je veel idee├źn, tips of juist twijfels. Het voelt (nog) niet goed en je komt niet in actie. Je zou niet moeten blijven hangen in een leven dat niet bij je past.

De Anti-onzekerheidsplanner is geen standaard agenda. Als je een planner nodig hebt om nauwkeurig bij te houden wanneer je wat moet doen is deze planner niet geschikt. Deze planner helpt je als je worstelt met:
– je wilt veel en hebt weinig tijd
– je weet niet waar te beginnen
– je hart zegt een ding en je hoofd iets anders

De FOCUS-methode helpt je naar je gevoel te luisteren en dat naar een concreet stappenplan te vertalen. Je leert hoe je deze unieke stappenplan steeds beter op jouw situatie toepast. Hoe beter je plan bij je past, hoe sneller en makkelijker kom je in actie!

Wat heeft de Anti-onzekerheidsplanner met website-coaching voor zzp’ers te maken? Alle twee maken gebruik van de FOCUS-methode. De Anti-onzekerheidsplanner is niet geschreven voor een specifieke toepassing – er zijn wel drie voorbeelden, namelijk de veranderwensen: verhuizing, opruimen en een Instagram cursus maken.

Bij website-coaching voor zzp’ers gaat het om jouw website. Afhankelijk van de situatie kan ik buiten de FOCUS-methode ook nog andere vragen stellen die jou helpen de volgende stap te nemen.

De Anti-onzekerheidsplanner is geschikt als je meerdere veranderwensen hebt (niet alleen je website) en stap voor stap wilt leren sneller in actie te komen voor je veranderwensen.

Pauzeer even: is de Anti-onzekerheidsplanner wat je nu nodig hebt?