Over mij

Elfriede Krauth

Productiviteit vond ik altijd al interessant. Ik ben gepromoveerd over hoe we mensen kunnen helpen beter te plannen. Mijn favoriete compliment over mijn werk: dat ik van iets wat mogelijk saai is – namelijk planning – een avontuur kan maken en mensen het niet kunnen laten om erin te springen.

Ik teken graag – vooral Cindy en haar kat

Vooruitgang laat je alleen dan in de flow komen als je stappen zet die relevant of betekenisvol zijn voor jou. Ik begreep wel hoe ik sneller vooruit kon – maar hoe moest ik de keuze maken welke richting de juiste is voor mij? Om hier een antwoord op te geven heb ik de FOCUS-methode ontwikkeld. In september 2022 heb ik de Anti-onzekerheidsplanner gepubliceerd. Daarin omschrijf ik stap voor stap de FOCUS-methode zodat jij sneller in actie komt voor je wensen.

Op dit moment ben ik bezig om cursussen en coachings te creëren om startende zzp’ers bij hun timemanagement te helpen. Klik hier als je daar meer over wilt weten. 

Het grootste obstakel tot verandering is te veel tegelijkertijd willen doen. Om hier iets aan te doen zul je keuzes moeten maken. De FOCUS-methode steunt je bij deze keuzes. Schrijf je hieronder in om toegang tot het online FOCUS-tool te krijgen.