Over mij

Elfriede Krauth

Ik help zzp’ers die hun bedrijf willen laten groeien maar ontevreden met hun website zijn. Ik laat zien hoe je naar je gevoel luistert en dat naar een helder stappenplan vertaald. Het gaat lekker vooruit – en je kunt niet wachten je website aan klanten te laten zien.

Productiviteit vond ik altijd al interessant. Ik ben gepromoveerd over we mensen kunnen helpen beter te plannen. Mijn favoriete compliment over mijn werk: dat ik van iets wat mogelijk saai is – namelijk planning – een avontuur kan maken en mensen het niet kunnen laten om erin te springen.

Vooruitgang laat je alleen dan in de flow komen als je stappen zet die relevant of betekenisvol zijn voor jou. Ik begreep wel hoe ik sneller vooruit kon – maar hoe moest ik de keuze maken welke richting de juiste is voor mij? Om hier een antwoord op te geven heb ik de FOCUS-methode ontwikkeld. In september 2022 heb ik de Anti-onzekerheidsplanner gepubliceerd. Daarin omschrijf ik stap voor stap de FOCUS-methode zodat jij sneller in actie komt voor je wensen.

Wat fascineert mij zo aan websites? Er komen een aantal vaardigheden bij elkaar – zoals marketing en technische expertise – en de vraag: wat wil je neerzetten? Het wordt gauw onoverzichtelijk. Dan lijkt niets te werken of vooruit te gaan en dat is frustrerend. Je wilt niet zomaar vooruitgang, maar vooruitgang die goed voelt.

Het grootste obstakel tot verandering is te veel tegelijkertijd willen doen. Om hier iets aan te doen zul je keuzes moeten maken. De FOCUS-methode steunt je bij deze keuzes. Klik hier voor het gratis tool en ga aan de slag met jouw website.